Miesten 1-sarja Akatemia

Jymymiehet kääntävät katseensa jo kohti ensi kautta ja järjestävät kaksi try out treeniä. Tervetuloa kaikki nuoret pelaajan alut sekä kokeneemmatkin pelimannit näyttämään taitonsa näissä harjoituksissa. Muista ilmottautua 6.5 mennessä. Nähdään hallilla!

Kausi Jymymiesten osalta päättynyt. Kiitos sponsoreille ja kannattajille!

Jymymiesten kausi päättyi viikko sitten lauantaina kotipeliin. Tällä kaudella ei valitettavasti pudotuspeleihin selvitty. Suomen suurimpana kasvattajaseurana voimme kuitenkin olla ylpeitä siitä, että toissa kaudella lopettaneiden kokeneiden pelimiesten paikalle saimme kasvatettua taas joukon nuoria lentopallolupauksia. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti seuraavaa kautta. Jymymiehet haluavat vielä kiittää kaikkia tällä kaudella meitä tukeneita yhtiöitä, tukilippujen ostajia sekä kaikkia katsojia. Ilman teitä toimintamme olisi mahdotonta. Kiitos.

Craft Sportswear FIN Autokorjaamo Kamuko Oy Liikunta & Hyvinvointi ILO

K-Citymarket Kauhajoki Team Sportia Seinäjoki

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.