24.10.2015 J6 - KoLe57

Jymy-Kuutoset – KoLe57   3-1 (25-18, 25-22, 21-25, 25-21)

Kauden kolmas kotiottelu ja samalla viides sarjapeli näki päivänvalon, kun Kovolan lentopalloilijat saapuivat Nurmohallille katsastamaan Jymy-kuutosten kuntoa. Voittojen tiellä pysyttiin edelleen eikä pistettäkään pudonnut matkasta, kun isännät hoitivat ottelun kotiin numeroin 3-1.

Ensimmäiset kaksi erää olivat Jymyltä kauttaaltaan hyvää suorittamista. Virheiden määrät pysyivät kurissa ja omat sideoutin naputeltiin hyvillä tehoilla KoLen ruudukkoon. Jymyn parhaana palkittu ja koko ottelun hyvillä tehoilla moukaroinut hakkuri Mika Mäntylä oli tänään ylitsepääsemätön este KoLen torjuntaryhmittymälle. Matti Toivolan namupasseista pallo sai kyytiä niin että pallon liitokset natisivat.

Tuplaviikonlopun myötä Slobolla oli ideana hieman jakaa pelikuormaa ja näin ollen tauolta marssittiin takaisin erilaisessa ryhmittymässä. Matti antoi kapellimestarin tikun Antille ja Patrik tuurasi Ruuskaa YP:n tontilla.  Kuten arvata saattoi, niin muutokset vaikuttivat pelaamiseen ja kolmannen erän alku meni aavistuksen hakemiseksi. Erän lopulla KoLe nappasi muutaman ratkaisevan torjuntapisteen samalla kun KoLen parhaana palkittu Tero Seppälä näytti mallia muille pelaajille, kuinka palloa lyödään parkettiin minimivirheillä. Tästä ei Jymyn miehistö enää toipunut ja siirryttiin neljänteen erään.

Neljännessä erässä hyvän alun jälkeen tapahtui jotain merkillistä. Kaikki hyökkäykset kilpistyivät Kolen torjuntaan tai kiepahtivat verkkoon. KoLe oli repinyt jo muutaman pisteen karkumatkan, kunnes Slobo vaihtoi kentälle Jaakko Haatajan. Haataja kiitti kentälle pääsystä muutamalla maukkaalla lyöntisuorituksella. Näistä suorituksista joukkueen peli-ilme palasi takaisin ja muutkin pelaajat alkoivat takoa palloja vanhaan hyvään malliin. Onnistuneiden hyökkäysten lisäksi Karri Raveala päätti kaunistella torjuntasarakettaan muutamalla maukkaalla torjunnalla. Edellä mainittujen muutosten jälkeen loppuerä mentiinkin kotijoukkueen komennossa aina pilliin vihellykseen saakka ja viikonlopun ensimmäinen savotta oli valmis täydellä pistepotilla.

Huomenna sunnuntaina edessä on viikonlopun toinen kotiottelu, jolloin vieraaksi saapuu pääkaupunkiseudun joukkue Vantaan Lentopallo. Toivottavasti tänään hyvin omiaan kannustanut yleisö löytäisi jälleen tiensä lauteille ja saisimme nauttia kuumasta lentopallohuumasta pyhän kunniaksi. Ottelu alkaa klo 15:00. Tervetuloa!

 

-Metro-