Ennakko: 3.10. J6-Akaa

Jymy-Kuutosten ensimmäinen sarjapeli on lauantaina 3.10. klo 15:00 Nurmohallilla.
Verkon toiselle puolelle asettuu Akaa-Volley, joka voidaan ennakoida sarjan kovimpiin joukkueisiin.
Akaa oli viime kaudella 1-sarjan kakkonen ja liigakarsinnoissa haastoi LiigaRientoa tiukasti 5:n ottelun verran. Akaan puheenjohtaja on todennut, että "Luonnollisesti tavoitteemme on parantaa päättyneen kauden tulosta.." eli liiganousu on heillä tiukasti tavoitteena. Kokenut ydinporukka oli heti alusta lähtien jatkamassa. Uusia pelaajiakin he ovat saaneet hankittua mm. KyKy, Mikkelin Passarit. TKT... Osalla on liigataustaa ja nuoria haastajia tullut junioriosastolta eli A-Volleysta.  Akaa on hiljattain pelannut harjoituspelejä Rantaperkiön liigajoukkuetta vastaan ja eriä saanut siltäkin. Kova joukkue siis vastassa.
Mutta kyllä meidän Jymy-Kuutosista löytyy myös: konkareissa on liigajyriä, osa nuorista on nuorten maajoukkue-edustajia ja uusia, nuoria nälkäisiä miehiä jauhaa Jymyn juniorimylly rinkiin mukaan. Kauteen on harjoiteltu hyvin ja leveällä materiaalilla. Kokkolan Tiikerien kanssa tehty farmisopimus antaa meille mahdollisuuden vetäistä pari ässää hihasta. Oikeasta tai vasemmasta. Ulkomaalaisvahvistuksena jatkaa päävalmentaja Slobodan "Slobo" Krljic. Junioriosasto on taas vuoden vanhempi, voimakkaampi, kokeneempi, fiksumpi... Ja komiampi.
Kannattaa siis tulla lauantaina Nurmohallille! Eikä tässä vielä kaikki. Pelin jälkeen jälkiruuaksi katsomaan Suomen maajoukkueen harjoituspeliä Iranin Superliigan mestaria, Paykania vastaan Urheilutalolla klo 17:30!

/MVa