M2: 10.1. Team PUM-NJ

    Kylmää kyytiä Virroilla

Sunnuntaina Jymyn M2-joukkue lähti Virroille Team PUM:n vieraaksi. Mittarissa yli 20 pakkasastetta. Onneksi lentopalloa pelataan sisätiloissa. Jymyn kokoonpanoa piti jännittää ihan sunnuntaihin asti. Edustuksella ei vielä jatkosarja ollut alkanut, joten farmipelaajia olisi saatavilla. Mutta: M1- ja M2-joukkueissa molemmissa on runsaasti A-junnuja. Molemmilla A-poikajoukkueella oli launantailta pitkät turnausreissut takana: Rovaniemellä ja Vantaalla. Saimme kuitenkin kaksi farmimiestä. Ja yksi uus-vanha keskari, joka oli viimeksi vuosi sitten pelaamassa sarjapeliä. Ihan hyvin selkärangasta ja lihasmuistista asioita tuli.
Eka erä oli varmaan tylsää katsottavaa. "Pummit" (kuten virtolaiset itseään leikkisästi kutsuvat) pyörittivät peliä lähes miten tahtoivat. Jymyn junnuosasto vielä reissun kangistamana. Virrat olivat jokaisella osa-alueella askeleen edellä ja näin voittivat erän 25-14.
Toisessa erässä pääsi Jymykin jo vähän juonesta kiinni. Erän alku meni Jymyn johdossa. Jossain 10 pisteen tienoilla huono kohta ja Team PUM repäisi 4-5 pinnan kaulan, jota ei enää tavoitettu. Erä "pummeille" 25-19.
Kolmas erä alkoi taas selkeästi virtolaisten komennossa. Tilanteessa 20-11 otettiin aikalisä. Kohtuullinen loppukiri, mutta ei kuitenkaan pystytty haastamaan ja sekin erä kotijoukkueelle 25-19.
Jymyllä oli jälleen kerran ainutlaatuinen kokoonpano, kuten on ollut melkein kaikissa peleissä. Kahdeksasta neljä oli mukana edellisessä kohtaamisessa. Virrat olivat hommanneet vuoden vaihteessa kaksi lisävahvistusta ja lisääkin oli vielä hakusessa. Loppiaisen turnauksessa olivat voittaneet jopa Kyyjärven, joka on 1-sarjan ylemmässä jatkosarjassa (!). Tähän mennessä vain Virrat ovat 11:ssä pelissä kärsineet vain yhden 3 pisteen tappion ja yhdessä pelissä pisteen menetys. Siellä onkin selkeästi tavoitteena nousu 1-sarjaan. Meillä onneksi on jo joukkue siellä ;-)

/MVa