M2: NJ-KaWi 17.1.

Kuva_NJ-KaWi-pelista
Erät 1-1. Kaksi "sekoiluerää" molemmilla takana. Tämän jälkeen pelin laatu parani..

    Tiukka naapurikaupunkien välinen matsi
    NJ - KaWi 3-2 (17-25,25-10,21-25,25-23,15-8)
    Nurmohalli 17.1.2016

Jo ennen peliä oli tiedossa, että Jymy tänään voittaa Nurmohallilla. Viereisellä kentällä oli jo aikaisemmin alkanut naisten 2-sarjan ottelua, jossa vastakkain olivat NJ1/Janet ja NJ2. NJ2:ssa suuri osa on 1-sarjan ringissä olevia nuoria pelaajia. Nuoruus oli tällä kertaa valttia ja verkon toisella puolella ollut NJ1:n hieman kokeneempi kaarti joutui antautumaan suoraan kolmessa erässä.
Miesten pelissä Jymyn vieraaksi oli tullut naapurikaupungin Kauhavan Wisa. Joissain peleissä olemme tuskailleet miehistön vähälukuisuutta. Nyt oli peräti 11 nimeä pöytäkirjassa. Tosin "Metron" pelikunnolla ei kentälle olisi ollut asiaa. Mutta tarvittaessa olisi kuulemma voinut omalle paikalle mennä seisomaan ja hoitanut kaikki kohdalle tulleet pallot. Onneksi päävalmentajan paikka oli auki, niin laitoimme hänet siihen. Pelaajalistalla oli myös 1-sarjajoukkueemme Jymy-Kuutosten farmipelaajia neljä miestä. Heistä kolme oli ollut eilisessä jänskässä viiden erän Akaa-pelissä. Lähtökohdat olivat siis oikein hyvät.
Alkuasetelma ei sitten ekassa erässä oikein realisoitunutkaan. Oliko osalla eilinen niukka tappio Akaa-pelissä vaivannut kovinkin myöhälle vai muuten rasitti pitkä peli, kun vähän puolivaloilla pelissä oltiin..? Kaveri repäisi heti kunnon piste-eron ja piti sen loppuun asti. Erityisesti syötöissä lahjoitettiin vieraille pinnoja.
llmeisesti porukka heräsi kävellessään verkon toiselle puolelle. Ja kauhavalaiset vastaavasti täysin unella. Ja nimenomaan syöttö oli kuosissa. Jymy voitti tokan erän vieläkin selvemmin, kuin Kawi edellisen.
Molemmilla joukkueilla siis sekoiluerä takana ja sitten ruvettiin pelaamaan normaalimmin. Kolmannessa erässä oli jo muuten tasaisempaa, mutta Jymy lähinnä syöttövirheillään piti KaWin johdossa ja lopulta antoi erän. Syöttövirheitä ei kuulemma enää toisen erän jälkeen pitänyt laskea, mutta jonkun tietovuodon kautta selvisi, että kahdeksan niitä oli.
Neljännessä erässä molemmilta ehjintä peliä. Hyviä taistelupalloja molemmin puolin. Puolen välin jälkeen Jymy piti johtoaseman loppuun asti.
Viidennessä Jymy jatkoi hyviä otteita. Kawilla erän loppupuolella heikko hetki ja näin kaksi pistettä Jymylle ja KaWilla yksi piste kotimatkalle.

/MVa