Tervetuloa Nurmon Jymyn lentopallojaoston sivuille

Ajankohtaista

Jymyn D-tytöt (vm-96) vierailivat urallaan ensimmäistä kertaa Baltic Sea Junior - turnauksessa Vantaalla. Turnaus sujui hienosti, sillä Almat korjasivat voiton ja Elmat iskivät pronssille.
Miehet järjestävät fanimatkan Kokkolaan sunnuntaina 8. helmikuuta pelattavaan kamppailuun Kokkolan Tiikereitä vastaan. Tulossa on varmasti ikimuistoinen reissu! Varaa paikkasi!
Miehet aloittavat loppukauden huippupelinsä kotonaan, kun vastustajaksi saapuu sarjan kärkikamppailuun Tornion Lentis. Nyt jos koskaan tarvitaan yleisöä!
Jymyn A-pojat kävivät savonlinnassa toisessa A-poikien SM-väliturnauksessa. Vain 6 pelaajaa saatiin tällä kertaa matkaan mukaan, mutta mukana olleet pelaajat täyttivät paikkansa kentällä ja B-poolipaikka säilytettiin.
Nurmon Jymyn miehet päättivät alkukauden toiselle sijalle. Kaikki loppukauden ottelut ovat kuin finaaleja niin tiukka on 1-sarja! Odotettavissa on kaikkien aikojen lentiskevät!
Valmentajan mietteitä naisten peleistä.
Nurmon Jymyn naiset hävisivät Vilppulassa 14.12.08 Tähdelle suoraan 3-0 (25-23, 25-11, 25-22). Kotipelistä Muuramen Lentopalloa vastaan tuli puhdas 3-0 (25-19, 25-22, 25-19) voitto 21.12.08.
Nurmon Jymyn lentopallojaosto toivottaa kaikille lentopalloilun ystäville Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2009.
Miehet jatkavat 1-sarjaa hurjissa liekeissä. Nyt alle jäi Ylivieskan Kuula voittoputken kasvaessa kuuden ottelun mittaiseksi. Ensi sunnuntaina se kasvatetaan seitsemään kotona ja tehdään historiaa!
Nurmon Jymyn C-tyttöjen 1-joukkue oli ylivoimainen voittaen kaikki ottelunsa 2-0 ja samalla AM-kultaa. Nurmossa pelutussa turnauksessa hopeaa otti SeLe ja pronssia LaihLu.
RSS ATOM