Tervetuloa Nurmon Jymyn lentopallojaoston sivuille

Ajankohtaista

A-poikien SM-pelit Kauhavalla saivat heti jatkoa, kun Nurmon Jymy sai Lentopalloliitolta oikeuden järjestää tällä kertaa kovimman eli A-poolin turnauksen.
Nurmossa tarjoillaan lentiksen herkkua TÄNÄÄN (su 22.2) kun Vihti saapuu puolivälieräkamppailuun! Nyt koko seura kannustamaan! Luvassa on myös kuuluisa poptähti Petri Munck kentällä joka pelaa Vihdin riveissä!
Kesän Power Cup käydään Oulussa 4.-7.6.09 ja Nurmon Jymy on jälleen kokoamassa suurta joukkoa matkaan. 2000-luvulla olemme olleet suurin seura Powerissa eikä tämä kesä varmasti poikkeusta tuosta tule tekemään.
Jymyn miehet etenivät pudotuspeleihin voitolla sunnuntaina. Sunnuntaina 22. helmikuuta saapuu tähtijoukkue Vilepa mukanaan entiset maailmantähdet Olli Aakula sekä Nisse Huttunen!
Nurmon Jymy ratkaisee sunnuntaina pudotuspelipaikan Kurikan Monnarilla klo. 17.00 alkaen. Tule paikalle ja kannusta Jymy jatkoon!
Kotijoukkue Nurmo haastaa ykkössarjan tähtisikermä joukkue Oulun Ettan liikuntahallilla la 14.2 klo. 16.00 sekä HU-Kalajoen sunnuntaina. Pysähtyykö Ettan Teppo Heikkilä ja muut?! Nyt ratkaistaan onko Jymy pudotuspeleissä!
Jymy sai loistavaa kannustusta Kokkolasta fanimatkalaisilta kun taas kokkolalaisia kannusti yli 500 ihmistä. Tiukka 3-2 tappio tuli, mutta joukkue on edelleen pudotuspelipaikassa kiinni. Se ratkeaa ensi viikonloppuna kotona.
Laihialla la 31.1. pelatussa B-poikien SM-sarjan C-poolissa Jymy Paterit voitti turnauksen puhtaalla pelillä.
Takakenttäkierroksilla yleensä keskitorjujan korvaava libero ei pääse nauttimaan lentopallon junttaamisesta verkolta lattiaan, mutta se ei nurmolaisten Markus Jokelaa huoleta, sillä hän pohjustaa useat hyökkäyspisteet vastaanotoillaan.
Nurmon Jymy hävisi 3-1 (25-20,23-25,25-21,25-23) Kempeleelle naisten 1-sarjassa.
RSS ATOM