Tervetuloa Nurmon Jymyn lentopallojaoston sivuille

Ajankohtaista

Peräti viisi Nurmon Jymyn B1-joukkueen poikaa on saanut kutsun edustaa Suomea U17-ikäluokan PM-kisoissa, jotka järjestetään Kuortaneella 6.-9.9.2007.
Jymyn miesjoukkue järjestää la 18.8.07 SuperSports beach volley -turnauksen liikuntahallin kentillä.
Lentopalloliiton myönnettyä Power Cup – mitalisteille pääsyliput maailmancupin otteluun Suomi-Brasilia, päätettiin matkasta tehdä kertalaakista päivä vailla vertaa. Jymyhän saavutti Powerissa hienot 5 mitalia ja tämän matkan ryhmä koostui pääosin E-ikäisistä pojista ja tytöistä C-pojilla vahvistettuna.
Powerin ensimmäisestä päivästä lähtien oli selvää, että kaksi huippujoukkuetta E-poikien sarjaan tulee Pohojanmaalta eli Nurmoosta ja Seinäjoelta.
Katariina Toivola on järjestänyt matkan ensi lauantaina 30.6. pelattavaan miesten maailmanliigan otteluun Suomi - Brasilia. Mukaan mahtuu vielä lähtijöitä, ottakaa pikaisesti yhteyttä.
Jymyn E-tytöt -96.n kausi päättyi lopulta "Triplatuplaan".
Jymyn C-poikien ( -92 ) joukkue jatkoi hienosti Tampereen pronssin, Pieksämäen 4:nnen ja Nurmon kotiPowerin kullan viitoittamaa mitaliketjua Lahden 2007 Powerissa nappaamalla pronssimitalit.
Nurmon Jymy otti hienosti 5 mitalia viime viikonloppuna Lahdessa pelatussa Power Cupissa. Näistä peräti kolme oli kultaisia, lisäksi tuli yksi mitali hopeaa ja pronssia. Jymy oli suurin myös joukkuemäärässä, sillä mukana oli upeat 30 joukkuetta.
Enää muutama päivä aikaa ja taas kerran lähtee SUOMEN SUURIN joukko lentopalloilijoita Nurmon Jymystä kohti Lahtea.
RSS ATOM