Tervetuloa Nurmon Jymyn lentopallojaoston sivuille

Ajankohtaista

Kotijoukkue Nurmo haastaa ykkössarjan tähtisikermä joukkue Oulun Ettan liikuntahallilla la 14.2 klo. 16.00 sekä HU-Kalajoen sunnuntaina. Pysähtyykö Ettan Teppo Heikkilä ja muut?! Nyt ratkaistaan onko Jymy pudotuspeleissä!
Jymy sai loistavaa kannustusta Kokkolasta fanimatkalaisilta kun taas kokkolalaisia kannusti yli 500 ihmistä. Tiukka 3-2 tappio tuli, mutta joukkue on edelleen pudotuspelipaikassa kiinni. Se ratkeaa ensi viikonloppuna kotona.
Laihialla la 31.1. pelatussa B-poikien SM-sarjan C-poolissa Jymy Paterit voitti turnauksen puhtaalla pelillä.
Takakenttäkierroksilla yleensä keskitorjujan korvaava libero ei pääse nauttimaan lentopallon junttaamisesta verkolta lattiaan, mutta se ei nurmolaisten Markus Jokelaa huoleta, sillä hän pohjustaa useat hyökkäyspisteet vastaanotoillaan.
Nurmon Jymy hävisi 3-1 (25-20,23-25,25-21,25-23) Kempeleelle naisten 1-sarjassa.
Liikuntahallin penkit täyttyivät loistavasti kun yli 450 katsojaa todisti nurmolaisten välien selvittelyä Vaasan Kiiston kanssa. Lopulta Kiisto oli vain hieman parempi lukemin 2-3 (25-19, 24-26, 19-25, 25-17, 12-15)
Jymyn A-poikien joukkue alkaa päästä vauhtiin kevään tärkeimpien pelien lähestyessä. Joukkue selvitti tiensä jatkoon kauhavalla pelatussa B-poolin turnauksessa.
Nurmon Jymyn A-pojat järjestävät kotiturnauksen tulevana lauantaina 24.1.09. Turnaus pelataan Kauhavan koulukeskuksessa alkaen klo 12.00 alkaen
Nurmo ja Vaasa ratkaisevat jymyläisten kotisalissa sunnuntaina kumpi on Pohjanmaan herra, jonka lisäksi tiukkaa taistelua käydään pisteissä sillä sarjakärki Kiisto sekä nelonen Jymy tarvitsevat voittoa. Kauden tärkein ottelu on siis luvassa!
Kauden suurilukuisin kotiyleisö näki tiukan 1-sarjataistelun kun Nurmon Jymy kohtasi Tornion Lentiksen. Lopulta ottelu meni tiukasti torniolle lukemin 2-3. Tuomas Ruuskan poissaolo näkyi Jymyn pelissä.
RSS ATOM