Tervetuloa Nurmon Jymyn lentopallojaoston sivuille

Ajankohtaista

Tuplaviikonlopun päätöspäivänä Nurmohalliin Jymyttärien vastustajaksi saapuu LP Vampula 2. Vampula on jatkosarjan viimeisenä, mutta sijoitusten katsomisesta ei kannata vetää suurempia johtopäätöksiä. Erot ovat pienet kuuden joukkueen ylemmässä jatkosarjassa. Joukkueiden aiempi kohtaaminen tammikuussa päättyi Jymylle tiukasti erin 2-3 vieraskentällä.
Vieraspelikiertue on saatu voitokkaasti päätökseen Jymyttärien osalta, ja nyt on aika ulosmitata osaaminen kotisalissa. Kahden viikonlopun ja neljän perättäisen kotiottelun putki on Jymylle suuri haaste – ja myös mahdollisuus. Ylemmän jatkosarjan kolmas tila on kiikarissa. Siihen tarvitaan voittoja. Ensimmäinen haaste on lauantaina sarjakärki HEL Volley.
Tulokset C- ja A-ikäisten SM-sarjoista 31.1.2015
Nurmon Jymyn naisten 1-sarjajoukkue palasi voittojen tielle 1-sarjassa ottamalla upean 1-3 vierasvoiton Nice Teamista Joensuussa. Täysien sarjapisteiden myötä Jymy taistelee ylemmän jatkosarjan kolmospaikasta. Seuraavat kaksi viikonloppua (7.-8.1. ja 14.–15.1.) Jymy viettää kotitantereella tuplapelien merkeissä.
Jymyn naisten 1-sarjajoukkueen kahdeksan ottelun mittainen voittoputki katkesi viikonloppuna sarjakärki HEL Volleyta vastaan pelatussa vierasottelussa erin 3-1 (25-22, 25-23, 10-25, 25-17). Jymyn toinen tuplaviikonlopun peli Puijoa vastaan myös vieraskentällä oli tappiollinen erin 3-1 (21-25, 25-18, 25-23, 25-23). Molemmat vastustajat ovat ylemmän jatkosarjan kärkijoukkueet selkeällä piste-erolla muihin.
Nurmon Jymyn naisten 1-sarjajoukkueen kotitaika pitää edelleen. Tiukka voitto ylemmän jatkosarjan kotipelissä tuli Jymyn hyvällä syöttöpelillä. Mesto kaatui erin 3-2 (20-25, 25-15, 25-16, 21-25, 15-9).
Jymyn naisten 1-sarjajoukkue avaa kevätkauden kotipelit ylemmässä jatkosarjassa sunnuntaina. Jymy emännöi viime kaudella 1-sarjassa välieriin asti edennyttä Mestoa Tampereelta. Jymyttäret eivät ole hävinneet peliäkään tällä kaudella kotisalissaan, ja joukkue on muutenkin vireessä: pitkä voittoputki sai jatkoa, kun ylemmän jatkosarjan avauksessa kaatui LP Vampula 2 vieraissa.
RSS ATOM