Tervetuloa Nurmon Jymyn lentopallojaoston sivuille

Ajankohtaista

Jymy saalisti täydet kuusi sarjapistettä viikonloppuna ja nousi sarjataulukossa kolmanneksi ylemmässä jatkosarjassa. LP Vampula kaatui hieman nihkeällä pelillä suoraan erin 3-0 (25-18, 26-24, 25-17). Jymy nousi toisessa erässä peräti 18-24-tappioasemasta 26-24-pistein uskomattomaan erävoittoon.
Jymyn naiset kaatoivat sarjakärki Helsinki Volleyn päälle tunnissa suoraan erin 3-0 (25-15, 25-16, 25-21). Kotijoukkue pelasi huikean ottelun jokaisella osa-alueella. Helsinki Volley selätettiin täysin. Huomenna ottelut jatkuvat Vampulaa vastaan kello 19 Nurmohallissa.
TilastointiGuru Tuomas Mikkola tulossa pitämään tilastointikoulutusta. Nyt isoin joukoin mukaan. Edellinen koulutus antoi paljon tilastoinnista ja pelin analysoinnista.
Tuplaviikonlopun päätöspäivänä Nurmohalliin Jymyttärien vastustajaksi saapuu LP Vampula 2. Vampula on jatkosarjan viimeisenä, mutta sijoitusten katsomisesta ei kannata vetää suurempia johtopäätöksiä. Erot ovat pienet kuuden joukkueen ylemmässä jatkosarjassa. Joukkueiden aiempi kohtaaminen tammikuussa päättyi Jymylle tiukasti erin 2-3 vieraskentällä.
Vieraspelikiertue on saatu voitokkaasti päätökseen Jymyttärien osalta, ja nyt on aika ulosmitata osaaminen kotisalissa. Kahden viikonlopun ja neljän perättäisen kotiottelun putki on Jymylle suuri haaste – ja myös mahdollisuus. Ylemmän jatkosarjan kolmas tila on kiikarissa. Siihen tarvitaan voittoja. Ensimmäinen haaste on lauantaina sarjakärki HEL Volley.
Tulokset C- ja A-ikäisten SM-sarjoista 31.1.2015
RSS ATOM